Motorolaj csere Akció!

50% kedvezménnyel cseréljük az olajad és 25% kedvezményt adunk az új olajra

„A nálunk elvégzett olajcsere alkalmával mindig kicseréljük a tömítő karikát, és nyomatékra húzzuk a leeresztő csavart.”

Kiemelt fontossággal kezeljük a járművekbe öntött olajak minőségét és teljesítmény fokozatát. Nagy gondot fordítunk arra, hogy az egyes autók a számukra megfelelő teljesítmény fokozatú és a közép-európai klímának megfelelő viszkozitású olajakat kapják a gyártói ajánlások betartásával.

Amikor kenőanyagot választunk, figyelembe vesszük, hogy milyen teljesítményfokozatot ír elő a gyártó. Ezt adatbázisunkban nézzük meg. Ezzel elkerülhető a rosszabb fokozatú olaj alkalmazásával történő motorkár, de megóvjuk ügyfeleinket a fölösleges költekezéstől, hiszen a teljesítmény fokozat emelkedésével a kenőanyag ára is emelkedik.

Tartunk raktáron prémium minőségű gulf-motorolaj motorolajakat hordós kivitelben, valamint gyári márkájú motorolajakat is. A legtöbb márkához és típushoz tartunk megfelelő kenőanyagot.

Az olajcsere ideje megvárható, amennyiben előre megbeszélt időpontra érkezik az Ügyfél. A szükséges szűrőket előre beszerezzük, így kizárólag a csere idejét kell megvárni.

Az olajcseréről emlékeztető kártyát készítünk, melyen követhető a csere elvégzésének ideje/km óra állása, a felhasznált motorolaj viszkozitása, teljesítményfokozata, szűrők cseréjének jelzése, valamint a legközelebbi csere ideje/km állása.

Motorolaj csere Budapest – A kötelező munka

motorolaj csere Budapest 10. kerület
motorolaj csere Budapest 10. kerület

A belsőégésű motorok egyik leglényegesebb eleme a motorolaj. Meglehetősen sok dolog függ tőle, ezért érdemes a cseréjére odafigyelni.