FM Autoszerviz favicon – kicsi

Motorolaj csere

Foglaljon időpontot szervizünkbe !

Az alkatrészek egészségének kulcsa

A kenőolaj a hajtóművek „vére”, csak míg a vér az élőlényekben többek között az oxigént szállítja, addig a kenőolaj az optimális kenéshez szükséges adalékanyagokat tartalmazza, hűti az alkatrészeket, valamint elszállítja a súrlódó felületek közül az elkerülhetetlenül leváló részecskéket.

motorolaj csere 2
motorolaj csere 3

Az olajcsere, amely megóvja és fokozza a teljesítményt

„A nálunk elvégzett olajcsere alkalmával mindig kicseréljük a tömítő karikát, és nyomatékra húzzuk a leeresztő csavart.”

Kiemelt fontossággal kezeljük a járművekbe öntött olajak minőségét és teljesítmény fokozatát. Nagy gondot fordítunk arra, hogy az egyes autók a számukra megfelelő teljesítmény fokozatú és a közép-európai klímának megfelelő viszkozitású olajakat kapják a gyártói ajánlások betartásával.

Amikor kenőanyagot választunk, figyelembe vesszük, hogy milyen teljesítményfokozatot ír elő a gyártó. Ezt adatbázisunkban nézzük meg. Ezzel elkerülhető a rosszabb fokozatú olaj alkalmazásával történő motorkár, de megóvjuk ügyfeleinket a fölösleges költekezéstől, hiszen a teljesítmény fokozat emelkedésével a kenőanyag ára is emelkedik.

Kenőanyagok és szűrők azonnali elérhetőséggel

Tartunk raktáron prémium minőségű gulf-motorolaj motorolajakat hordós kivitelben, valamint gyári márkájú motorolajakat is. A legtöbb márkához és típushoz tartunk megfelelő kenőanyagot.

Az olajcsere ideje megvárható, amennyiben előre megbeszélt időpontra érkezik az Ügyfél. A szükséges szűrőket előre beszerezzük, így kizárólag a csere idejét kell megvárni.

Az olajcseréről emlékeztető kártyát készítünk, melyen követhető a csere elvégzésének ideje/km óra állása, a felhasznált motorolaj viszkozitása, teljesítményfokozata, szűrők cseréjének jelzése, valamint a legközelebbi csere ideje/km állása.

motorolaj csere 4

Miért válasszon minket?

Márka független szervizelés

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk mindenféle gépjárműtípus javításában.

Gyors és hatékony munkavégzés

Elkötelezettek vagyunk a gyors munkavégzés mellett, miközben nem engedünk a minőségből.

Ügyfélorientált szemlélet

Figyelünk az ügyfelek igényeire, és igyekszünk személyre szabott megoldásokat kínálni.

Ügyfeleink visszajelzései

Segíthetünk?

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot
az alábbi elérhetőségeinken.

Üzenet küldés

FM Autoszerviz favicon – kicsi

Elérhetőségeink

Donec at tellus lacinia, iaculis enim scelerisque, tincidunt velit. Suspendisse lacinia est magna, non consectetur neque sollicitudin rutrum. Sed sit amet nibh vehicula, tempor magna nec, cursus odio. Aliquam vitae cursus est, a commodo ex. Nunc dignissim semper nulla et feugiat. Phasellus aliquam consequat porttito

Contact Us:

Unit 9, Manor Industrial Estate, Lower Wash Lane, Warrington, WA4