FM Autoszerviz favicon – kicsi

Motordiagnosztika

Foglaljon időpontot szervizünkbe !

HaynesPro, AutoData és BOSCH adatbázisainak segítségével

A diagnosztikai hibakódok önmagukban nem látnak el minket direkt információval, nem lehet azonnali következtetést levonni a hiba okát illetően. A hibakód egy valóságos kód, melynek értelmezését adatbázisokból lehet kinyerni.

Mi a HaynesPro, AutoData és a BOSCH adatbázisait használjuk, melyek segítségével lokalizálni tudjuk a hibaforrást és a megadott mérési utasításokat követve igazolni tudjuk a hiba meglétét, forrását, felelősét. A diagnosztika a hibakód kiolvasásig és annak értelmezéséig behatárolható munkafolyamat, mely általában 30-60 percen belül teljesíthető.

Motordiagnosztika 1
Motordiagnosztika kep 2

A hibadiagnosztika hosszabb várakozással járhat

A mérési munkafolyamat – mellyel igazolni tudjuk, hogy a feltételezett alkatrész a hibás – már változatosabb és munkaidő igénye nem határozható meg előre, csak a hibatár olvasás, hibakód értelmezés után közelíthető.

Ebből következik, hogy akinek hibadiagnosztikára van szüksége, bizony hosszabb idővel kell számoljon. Ez lehet egy óra, de akár egy-két nap is. Ez a mérési pontok számától, a mérési jegyzőkönyv terjedelmétől függ.

Miért válasszon minket?

Márka független szervizelés

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk mindenféle gépjárműtípus javításában.

Gyors és hatékony munkavégzés

Elkötelezettek vagyunk a gyors munkavégzés mellett, miközben nem engedünk a minőségből.

Ügyfélorientált szemlélet

Figyelünk az ügyfelek igényeire, és igyekszünk személyre szabott megoldásokat kínálni.

Ügyfeleink visszajelzései

Segíthetünk?

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot
az alábbi elérhetőségeinken.

Üzenet küldés

FM Autoszerviz favicon – kicsi

Elérhetőségeink

Donec at tellus lacinia, iaculis enim scelerisque, tincidunt velit. Suspendisse lacinia est magna, non consectetur neque sollicitudin rutrum. Sed sit amet nibh vehicula, tempor magna nec, cursus odio. Aliquam vitae cursus est, a commodo ex. Nunc dignissim semper nulla et feugiat. Phasellus aliquam consequat porttito

Contact Us:

Unit 9, Manor Industrial Estate, Lower Wash Lane, Warrington, WA4