FM Autoszerviz favicon – kicsi

Futómű javítás

Foglaljon időpontot szervizünkbe !

Futómű karbantartás fontossága

A futómű kifogástalan állapota elengedhetetlen ahhoz, hogy autónk menet közbeni viselkedése – kanyarban, egyenesben, fékezéskor, rossz minőségű útszakaszon haladáskor az úttartása – biztonságos, irányítható legyen.

A kormány mechanika és futómű bármely alkatrészének játéka esetén fékezéskor és gázadáskor vibrálás, irányváltás, koppanás, bizonytalan úttartás érzékelhető.

A futómű és kormány mechanika mozgást végző alkatrészei egymáshoz képest elfordulnak, lengő mozgást végeznek. Ezek lehetnek kerékcsapágyak, gömbfejek, gumi szilentek, melyek felveszik és csillapítják az úttestről érkező erőhatásokat. Cserébe elhasználódnak és rájuk jellemző, előbb említett tüneteket okoznak.

Futomu javitas kep 3
Futomu javitas kep 3 1

A gumiabroncsok kopásának megelőzése

A rossz futómű miatt rendellenesen kophatnak a gumiabroncsok, mivel a kerekek a futóműalkatrészek játéka miatt nem maradnak a beállított pozíciójukban, hanem a játék tartományán belül mozognak. Négy új abroncs ára sokkal több, mint azon alkatrészek ára, melyek a rendellenes kopást okozták és a futómű állítás összesen.

A futómű és kormány mechanika alkatrészeinek cseréjéhez célszerszámok szükségesek, melyekkel felszereltük műhelyünket, hogy szakszerűen, gyorsan cserélhessük őket. Ilyen pl a 30tonnás hidraulikus prés, melynek segítségével a gumi szilenteket és a kerékcsapágyakat préseljük ki-be a helyükre.

Miért válasszon minket?

Márka független szervizelés

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk mindenféle gépjárműtípus javításában.

Gyors és hatékony munkavégzés

Elkötelezettek vagyunk a gyors munkavégzés mellett, miközben nem engedünk a minőségből.

Ügyfélorientált szemlélet

Figyelünk az ügyfelek igényeire, és igyekszünk személyre szabott megoldásokat kínálni.

Ügyfeleink visszajelzései

Segíthetünk?

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot
az alábbi elérhetőségeinken.

Üzenet küldés

FM Autoszerviz favicon – kicsi

Elérhetőségeink

Donec at tellus lacinia, iaculis enim scelerisque, tincidunt velit. Suspendisse lacinia est magna, non consectetur neque sollicitudin rutrum. Sed sit amet nibh vehicula, tempor magna nec, cursus odio. Aliquam vitae cursus est, a commodo ex. Nunc dignissim semper nulla et feugiat. Phasellus aliquam consequat porttito

Contact Us:

Unit 9, Manor Industrial Estate, Lower Wash Lane, Warrington, WA4