Flotta karbantartását

Egyedi ajánlatot dolgozunk ki céges Ügyfeleinknek. Tudjuk, hogy a céges autóknak folyamatosan mozgásban kell lenniük, nagy veszteséget jelent, ha sokáig tart a javításuk.

A nálunk karbantartott flotta járművekhez a rendszeres karbantartás alkatrészeit raktáron tartjuk, így előzetes egyeztetés nélkül is tudjuk vállalni a járművek szervizelését.

A flottás járművek teljes körű ügyintézését vállaljuk, a járműmentéstől a vizsgáztatáson, a gumiszerelésen és időszakos szervizelésen keresztül a biztosítási ügyintézésig, kárfelvételig.

Flotta tulajdonosok számára fejtörés, hogy „mit is csináltak az autón”, „mi került ennyibe”, „most meddig van letudva a szerviz”, „mikor, mivel kell még menni szervizbe”?

Éves keretszerződés kötés esetén jó közelítéssel meg adjuk az egyes járművek általános karbantartási költségét a futott kilométer alapján egy évre előre. Megállapodunk, hogy a járműveknek mikor kell ellátogatni hozzánk az egyes karbantartási munkálatokra. Ezekről a szokásos írásos dokumentumokon kívül egy megadott e-mail címre értesítést küldünk a karbantartási munka elvégzésének idejéről és költségéről, az elvégzett munkáról, a járművezető személyéről. Célszerű külön e-mai címet létrehozni számunkra, így bármikor visszakereshető és leellenőrizhető, hogy mi történt.

Időt és energiát takarítunk meg a döntéshozó személynek, hiszen nem kell külön megszerveznie a jármű szervizét, mivel a keretszerződés alapján tudja, hogy mennyibe kerül és hogy el is lesz végezve, köszönhetően a visszaigazoló e-mailnek.

Egyedi ajánlatunkat a info@fmautoszerviz.hu címen igényelhetik!