Karbantartás

(hajtáslánc forgó kopó alkatrészeinek cseréje pl.: kuplung, lendítő kerék, kinyomó csapágy , izzók cseréje, fagyálló bemérés és csere, kipufogó javítás és csere, gyújtás alkatrészek, gyújtógyertyák, tömítések cseréje stb.)

A legkevesebbet akkor kell költenünk autónkra, ha annak állapotát fenntartjuk.

Amikor meghibásodik egy alkatrész, a környezetében lévő alkatrészek üzem közben nagyobb igénybevételnek vannak kitéve és idő előtt azok is tönkre mennek. Egyszerű végiggondolni, hogy ha sokat várunk a javíttatással, egyre csak drágul. Ezért ne várja meg, hogy komolyabb legyen a baj!

Látogasson el hozzánk rendszeresen, és vegye igénybe ingyenes átvizsgálásunkat, hogy időben kiderüljön, ha valamely alkatrész elhasználódik. Megtett kilóméter függő, kb 5000km-enként, de legalább félévente érdemes fél órát rászánni, míg átnézzük az autót, hogy egy kiégett izzója se legyen! Az átvizsgálás során az autó minden rendszerét megvizsgáljuk, feltárjuk az esetleges hibákat, melyről vizsgálati lapot és igény esetén árajánlatot is adunk.

A karbantartási munkálatok nem jelentenek mindenképpen komoly anyagi ráfordítást. Ha rendszeresen felügyelve van a jármű állapota, általában csak a folyadékok pótlása, izzók cseréje, ablaktörlők cseréje merül fel.

Árainkról és a munkaidő szükségletről az Árak menüpont alatt tájékozódhat!