Ismerje meg
szolgáltatásainkat

Vállaljuk személy- és kisteher, valamint még garanciális gépjárművek márka független szervizelését. Szervizelésre időpontot online időpontfoglalón keresztül és telefonon lehet kérni.

Mely tartalmazza a futómű geometria műszeres bemérését is. (Az átvizsgálásról vizsgálati lapot adunk, igény esetén árajánlattal együtt)
A járművel való minden találkozásunk alkalmával átvizsgáljuk azt!

A kenőolaj a hajtóművek „vére”, csak míg a vér az élőlényekben többek között az oxigént szállítja, addig a kenőolaj az optimális kenéshez szükséges adalékanyagokat tartalmazza, hűti az alkatrészeket, valamint elszállítja a súrlódó felületek közül az elkerülhetetlenül leváló részecskéket.

A járművek futóműve hivatott felvenni a haladás közbeni egyenetlenségek okozta erőhatásokat, ezzel védve a benne utazók egészségét. A futóműre is igaz, hogy ha egyik alkatrésze meghibásodik és úgy üzemeltetik, akkor a fellépő erőhatások nem tervezetten oszlanak el és a hibás alkatrész perifériájában a többi alkatrész túlzottan dolgozik. Ezen alkatrészek idő előtt tönkre fognak menni.

A fék berendezés fontosságát senki sem vitatja. Könnyen belátható, hogy ha az üzemi, vagy éppen a rögzítő fék gyengén, vagy egyáltalán nem fog, akkor annak komoly biztonsági kockázata van.

Óhatatlan, hogy manapság szembekerüljünk világító hibajelző lámpákkal. Ezért beszereztünk egy AVL típusú diagnosztikai berendezést, valamint egy BOSCH KTS590-es berendezést mellyel gépjárművek hibatárainak tartalmát tudjuk kiolvasni és törölni, valamint egyes esetekben valós értékeket tudunk olvasni, illetve beavatkozó szerveket tudunk tesztelni, érzékelőket tudunk vizsgálni nem csak a motormenedzsment, hanem a komfortelektronika, menet-stabilizáló és légzsák rendszereknél is.

(hajtáslánc forgó kopó alkatrészeinek cseréje pl.: kuplung, lendítő kerék, kinyomó csapágy , izzók cseréje, fagyálló bemérés és csere, kipufogó javítás és csere, gyújtás alkatrészek, gyújtógyertyák, tömítések cseréje stb.)
A legkevesebbet akkor kell költenünk autónkra, ha annak állapotát fenntartjuk.

A futómű kifogástalan állapota elengedhetetlen ahhoz, hogy autónk menet közbeni viselkedése – kanyarban, egyenesben, fékezéskor, rossz minőségű útszakaszon haladáskor az úttartása – biztonságos, irányítható legyen. A kormány mechanika és futómű bármely alkatrészének játéka esetén fékezéskor és gázadáskor vibrálás, irányváltás, koppanás, bizonytalan úttartás érzékelhető.

Személy- és kisteher gépjárművek vizsgára történő felkészítését vállaljuk vizsgáztatással is (mely nem helyben történik). Belátható, hogy akik rendszeresen ellátogatnak hozzánk az ingyenes átvizsgálásra és karban tartjuk autójukat, nem kell meglepetésekre számítaniuk műszaki vizsga előtt.

A rugók a jármű azon alkatrészei, melyek ténylegesen felveszik az úthibákból keletkező erőhatásokat, azokat rugalmas energiaként eltárolják, ám azt le is adják kirugózás formájában.

Személy- és kisteherautók mentésében tudunk segíteni!
Amennyiben minket hív ki lerobbant autója elszállítására és hozzánk szállíttatja javításra, akkor 5000Ft-ot visszaadunk a szállítás árából!

Vállaljuk személy- és kisteher gépjárművek időszakos gumiabroncs cseréjét és kerék kiegyensúlyozását 12”-24” átmérőig.

Egyedi ajánlatot dolgozunk ki céges Ügyfeleinknek. Tudjuk, hogy a céges autóknak folyamatosan mozgásban kell lenniük, nagy veszteséget jelent, ha sokáig tart a javításuk.

A klímaberendezés aktív biztonsági felszerelés, közvetlenül védi az utasokat szag- és hőkomfort biztosításával, így kifogástalan működése elengedhetetlen!

Kellemetlen, amikor a szembejövő jármű fénye elvakít bennünket. Ugyanakkor velünk is előfordulhat, hogy vakítjuk a szembejövőt, vagy éppen mi nem látunk jól, mert fényszóróink nincsenek megfelelően beállítva.